OHJELMAA

Tanja Vähäsarja

Tanja Vähäsarja on kupliva ja energinen pohjoisen artisti, jonka musiikki on raikasta ja rohkeaa kotimaista poppia. Tanja on lahjakas laulaja-lauluntekijä ja myös hurmaava live-esiintyjä. Nyt on luvassa pohjoista voimaa, iloa ja kuplivaa bilemeininkiä!

Syksyllä julkaistu ‘Pilvilinna’ on Tanjan omaa käsialaa ja edustaa uutta tyyliä.  Pilvilinna on tehty yhdessä Erkki Koiviston kanssa ja kappaleen on tuottanut Juha “DJ Gekko” Kekoni. Kekonin tuotantoa on myös Tanjan “Onnenetsijä”. Aiemmat singlet ‘Kenen puolella’ ja ‘Tuulena’ julkaistiin radiosoittoon Warner Musicin kanssa.

Ohjelmiston oma tuotanto on elektronista poppia tuoreilla saundeilla bile vivahteineen. Omat sävellykset ja sanoitukset kertovat jännittävästä ja hauskasta elämästä, matkustelusta ja ihmissuhteista, joissa on aina vähintäänkin ripaus ellei roppakaupalla valoa ja pilkettä silmäkulmassa. Lisämausteena keikoilla tarjoillaan kotimaisen popin ja kevyen rokin helmiä. Hyväntuulinen, kupliva ja rento ilmapiiri voi hetkessä vaihtua intensiiviseen ja kiihkeään menoon jossa lattia tärisee ja strobo vilkkuu. Akustisilla keikoilla rokataan kitaristin kanssa ja bilehanat aukeavat bändin kanssa basarin tahdissa.

Pirskahtelevaa menoa, biletystä ja kujeilevaa pilkettä silmäkulmassa.
Tämä juttu kannattaa tsekata!

Mediatiedote ja haastettelupyynnöt:

Ohjelmatoimisto Starlinia
0400 240 559

info@starlinia.fi

Bilebändi GoldFinger

Bilebändi GoldFinger on tuore ja sähäkkä kotimaisen ja ulkomaisen poprokin liikuttaja. Tyyli muuttuu kasari rokista ja kunnon ysäri discoon, jonka perään tarjoillaan nykypäivän poppia ja kuumimmat lattarit. Bändi koostuu hilpeästä porukasta ammattimuusikoita naissolistin kera. Ohjelmistoon on valittu parhaat kotimaiset ja ulkomaiset listahitit ja legendat 80-luvulta nykypäivään toimivassa “elämänkaaressa”.

Homma hoituu yksinkertaisesti niin hyvästä fiiliksestä ja musiikista, että porukka bailaa ja laulaa mukana!

(mm. Sanda, Elvis, Bon Jovi, Blur, Coldplay, Uriah Heep, Steppenwolf, Chris Cornell, Kaija Koo, Kirka, Haloo Helsinki, Sanni, PMMP, Irina, Cheek, Antti Tuisku…)

 

Tiedustelut ja tilaukset
Ohjelmistotoimisto Starlinia
0400 240 559
info@starlinia.fi

 

OLOHUONEBILEET

Pikkujoulut, polttarit, illanistujaiset, palju-bileet,
leidien skumppa-ilta tai miesten saunailta?

Kutsu artisti tunniksi olohuoneeseesi
yksityiskeikalle ja yllätä ystäväsi

OLOHUONEBILEET

Pikkujoulut, polttarit, illanistujaiset, palju-bileet,
leidien skumppa-ilta tai miesten saunailta?

Kutsu artisti tunniksi olohuoneeseesi
yksityiskeikalle ja yllätä ystäväsi

Koe ikimuistoinen Show kotona, mökillä tai lomapaikalla ja tutustu samalla artistiin omalla keikalla. Haluatko kotibileet jotka suunnitellaan ja järjestetään kanssasi alusta loppuun?

Nyt olet oikeassa paikassa! Suunnitellaan yhdessä huippubileet juuri sinulle. Naapurisi ovat vihreitä kateudesta!

Ohjelmistossa Pop, Rock, Folk, Dance, Iskelmä tai vaikka mix-style, kotimaista ja ulkomaista!
Mitä sinä haluaisit kuulla? Keikan kesto 60min.

Pirskahtelevaa menoa, fiilistelyä ja järjetöntä biletystä luvassa! Tilaa nyt talvi-iltoihin valoa ja vipinää, tilaa keikka ja nauti illasta hymy korvissa!

www.facebook.com/olohuonebileet

 

starlinia

Tiedustelut ja tilaukset

Ohjelmatoimisto Starlinia 0400 240 559

info@starlinia.fi