BÄNDIT

Tanja Vähäsarja

Tanja Vähäsarja on kupliva ja energinen pohjoisen artisti, jonka musiikki on raikasta ja rohkeaa kotimaista poppia. Tanja on lahjakas laulaja-lauluntekijä ja myös hurmaava live-esiintyjä. Nyt on luvassa pohjoista voimaa, iloa ja kuplivaa bilemeininkiä!

Juuri julkaistu ‘Jääkiteet’ on Tanjan omaa käsialaa ja edustaa uutta tyyliä.  Jääkiteet on tehty yhdessä Jasmin Michaelan ja Tuomas Anttilan kanssa ja kappaleen on tuottanut Timo Ruokola. Masterointi, Waudio Mastering.Aiemmat singlet ‘Kenen puolella’ ja ‘Tuulena’ julkaistiin radiosoittoon Warner Musicin kanssa.

Ohjelmiston oma tuotanto on elektronista poppia tuoreilla saundeilla itämaisine vivahteineen. Omat sävellykset ja sanoitukset kertovat jännittävästä ja hauskasta elämästä, matkustelusta ja ihmissuhteista, joissa on aina vähintäänkin ripaus ellei roppakaupalla valoa ja pilkettä silmäkulmassa. Lisämausteena keikoilla tarjoillaan kotimaisen popin ja kevyen rokin helmiä. Hyväntuulinen, kupliva ja rento ilmapiiri voi hetkessä vaihtua intensiiviseen ja kiihkeään menoon jossa lattia tärisee ja strobo vilkkuu. Akustisilla keikoilla rokataan kitaristin kanssa ja bilehanat aukeavat bändin kanssa basarin tahdissa.

Pirskahtelevaa menoa, biletystä ja kujeilevaa pilkettä silmäkulmassa.
Tämä juttu kannattaa tsekata!

Mediatiedote ja haastettelupyynnöt:

Minni Kumpuvuori
DragonWhite Oy
050 – 5171 671

Bilebändi GoldFinger

Bilebändi GoldFinger on tuore ja sähäkkä kotimaisen ja ulkomaisen poprokin liikuttaja. Tyyli hipoo punk-vivahteista rokkia ja kunnon discopoppia. Bändi koostuu hilpeästä porukasta ammattimuusikoita, jossa on nais- ja miessolistit. Ohjelmistoon on valittu parhaat kotimaiset ja ulkomaiset listahitit ja legendat 80-luvulta nykypäivään toimivassa ”elämänkaaressa”.

Homma hoituu yksinkertaisesti niin hyvästä fiiliksestä ja musiikista, että porukka bailaa ja laulaa mukana!

(mm. Sanda, Elvis, Bon Jovi, Blur, Coldplay, Uriah Heep, Steppenwolf, Chris Cornell, Kaija Koo, Kirka, Haloo Helsinki, Sanni, PMMP, Irina, Cheek, Antti Tuisku…)

 

Tiedustelut ja tilaukset
Ohjelmistotoimista Starlinia
0400 240 559
starlinia@gmail.com